DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO
Користени компјутери

DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO

906364 56 w

DELL OptiPlex 7010 
CPU: Intel® Core i3-2120

Memory: 4 GB DDR3 
Hard disk: 250 GB 
Без ДВД РОМ
Лиценциран Windows 10
Гаранција : 365 дена

Гаранција: 365 дена

 

 

 

 

 


цена: 
10900 Ден.

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358