Веб решение - Фактури
Веб решение - Фактури
  • REGISTER

Нова web апликација-инфо

slika1 dataking

Веб решението е наменето пред сѐ за компании кои своите фактури до сега ги правеле во еден од програмските пакети како Excel или Word, но истотака сакаат да ги користат предностите на cloud технологијата и можност да работат на своите фактури online. Софтерското решение не е наменето за магацинско работење, не води никаква залиха.


Првенствено служи за компании кои имаат услуги, како на пример : шпедиции, адвокатски канцеларии, нотари, извршители, печатници, туристички агенции, агенции за недвижности, маркетинг агенции...... 

Овој наш производ ќе во овозможи лесно да изработите фактура, да имате целосен увид во состојбата на вашите должници и долгувања. 
сте ја издале на одреден коминтент ?

 

 

 

 

Покрај основните работи за изработка на фактури и внесување на влезни фактури пресметка на ддв, решението нуди и закажување на состаноци, запишување на забелешки и многу други опции кои може да ги истражувате. Се што е добро во нашата декстоп апликација, овде е воведено преку веб апликација.

slika2 fakturi

Предности : 

  • Може да работите 24/7, без да бидете присутни во канцеларија<
  • Многу повеќе можности
  • не се грижите за бекап на податоци
  • изработка на понуди
  • следственост на документи

 

Мани :

  • поспора работа за разлика од десктоп апликацијата
  • цена по корисник
  • повеќе кликање за информација
  • еден темплејт за фактури

Цената на овој веб решение е : 999.00 денари (+ ДДВ 5%) / месечно / по корисник
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358