Референтна листа
Референтна листа

ПЗУ Благоевски

 

 • Хостинг услуги

Дома дом

 

 • Хостинг услуги

Компас травел

 

 

 • Хостинг услуги

Автоплус.мк

 

 • Дедициран сервер

ПЗУ Каракамчев

karakamcev

 • Веб дизајн до 3/2015
 • Хостинг услуги до 3/2015
 • Регистрација на домен

Адриатик 93

 • Хостинг услуги

Соло превоз

 • Хостинг услуги

Exclusive.mk

exclusive.mk 

 • Дедициран сервер

ПЗУ Дентал клиник

 

 • Одржување на компјутерска мрежа
 • Софтвер за стоматолошки ординации

Елегант

 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

УНИ ПАРТС - Пакело

pakelo 

 • Регистрација на домен
 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

ПЗУ Царчев-Чортаноски

 

 • Одржување на компјутерска мрежа
 • Софтвер за стоматолошки ординации
 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

РИМЕКО

rimeko logo ng 

 • Регистрација на домен
 • Хостинг услуги

Јуба шпедиција

 

 

 

 • Софтвер за фактури
 • Хостинг услуги

UNICEF

unicef logo 

 • Регистрација на домен
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.