Виртуелни сервери
Виртуелни сервери

VPS Сервери

 

VPS Starter

VPS Basic

VPS Profi

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

1

0

1

Цена (без дополнителни трошоци)

Не постојат дополнителни трошоци. Плаќањето може да го направите преку кредитна/дебитна картичка или про-фактура.

944 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

2360 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

3422 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

Цена за обновување на договор (20% попуст)

Сите наши клиенти кои ќе одлучат да го продолжат договорот за хостирање, ќе добијат попуст од 20%.

755 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

1888 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

2738 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

Процесор (Intel i7 920) 1 x 2.66GHz 1 x 2.66GHz 2 x 2.66GHz
Disk Простор

Disk простор е големината на простор доделен за ваши потреби за хостирање на сајт. На овој простор може да ги складирате сите html документи, слики, аудио/визуелни документи, емаил податоци, бази на податоци и сите други податоци за кои мислите дека треба да бидат на хостинг просторот.

40 GB 120 GB  240GB
Трансфер на податоци

 

500 GB/месечно 1400 GB/месечно  1700 GB/месечно
Гарантиран / MAX RAM  1 GB  2 GB  4 GB
Webmin / Virtualmin chk chk  chk

cPanel (опционално)

cpanel

885 денари / месечно*

SMTP, POP3, IMAP Servers chk chk  chk
Linux-based
Користиме најнова верзија на CentOs 6
chk chk  chk

Panel (опционално)

cpanel

767 денари / месечно*

Неограничен број на корисници chk chk  chk
24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.