Dedicated сервери во Македонија
Dedicated сервери во Македонија
  • REGISTER

Дедицирани сервери во Македонија

Dedecated 1

Dedicated 2

Dedicated 3

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

1

1

1

Цена

6200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

7200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

7200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

Еднократен инсталациски трошок

 

0 денари

 

0 денари

3200 денари

Процесор

Intel Xeon E5420

Intel Xeon E5400

2 x Intel Xeon E5400

Disk 2 x 300GB SAS (Raid) 1 x 1 TB  2 x 1TB (RAID)
Трансфер на податоци

 

10 TB /месечно 20 TB/месечно  20 TB/месечно
RAM Меморија  4 GB DDR2  8 GB DDR2  8 GB DDR2
Оперативен систем CentOs 6 CentOs 6  CentOs 6

cPanel (опционално)

cpanel

2650 денари / месечно*

Panel поддршка (опционално)

cpanel

1180 денари / месечно*

24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.