ПАКЕТ Д
ПАКЕТ Д

Пакет Д

Пакетот е наменет за портали, односно компании или физички лица кои сакаат да основаат сопствен портал.
Што добивате со ПАКЕТОТ  Д ?

 

  • Комплетено ослмислување на позициите на порталот

  • Поставување на неколку текстови во секоја категорија

  • Поставување до 10 фотографии
  • Поставување на можност за банери и реклами
  • Линкување до социјални мрежи facebook, twitter, linked in ....
  • Можност за самостојна администрација (пристап и упатство за промени на содржина на веб страна на крајот од изработката)
  • Обука за работа со порталот
  • Техничка поддршка на е-маил
  • Гратис хостинг за првата година (секоја наредна година хостингот се плаќа во зависност од пакетот и потребите на клиентот)
  • Гратис регистрација на домен за првата година (секоја наредна година 890 денари - без вклучен ддв 18%)

 

 

 

Основен пакет со Еднојазична поддршка цена за изработка 34.900.00 денари (без вклучен ддв 18%) (еднократно)

 

 

Веб сајтови од овој пакет се :

www.maktel.mk

www.hajdpark.mk

www.dalisteznaele.com.mk

www.vieivasetodete.com.mk

www.kamioni.mk 

 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358