Дизајн на лого
Дизајн на лого

Дизајн на лого

ГЛОБАЛ НЕТ не нуди ефитни или бесплатни лого темплејти, ниту пак готови клипарт сликички, кои се со ефтини и слаб квалитет.

Поради тоа нашите услови се следни :
 
  • Цена : 9,000 денари (без вклучен ддв 18%) за дизајн
  • 6 лого предлог концепти од кои треба да се одбере еден.
  • Неограничен број на ревизии  до ваше максимално задоволство
  • не користиме готови клипарт сликички
  • ги испорачуваме следните формати : cdr, ai, epa, pdf, png, tiff, jpg
  • 100% Ваша сопственост на целосната работа

 

 

Наша задача ќе биде Вашето лого да биде препознатливо во секое време и на секое место.

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.