Дизајн на флаер
Дизајн на флаер

Дизајн на флаери, банери, билборди,...

Потребата од флаери,банери, плакати или билборди е секојдневна.
Можноста да ви изработиме флаер или плакат ќе биде наш предизвик и можност вашата промоција да биде уникатна.
 
Со оглед на фактот дека секој флаер или плакат е различен и ќе биде со различен пристап, генералните услови се :
 
  • Цена : 12,000 денари (без вклучен ддв 18%) за дизајн
  • 3 предлог дизајни Л од кои треба да се одбере еден.
  • Неограничен број на ревизии  до ваше максимално задоволство
  • не користиме готови клипарт сликички
  • испорачуваме следните формати : cdr, ai, epa, pdf, png, tiff, jpg
  • 100% Ваша сопственост на целосната работа

 

 

Од идеја до препознатлива презентација.

 

1378887 737095842971927 2063097497 n

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.