Ubunti 13.10
Ubunti 13.10

Ubuntu 13.10

1. Инсталација/Преинсталација на Linux / Ubuntu

Инсталација на LINUX / UBUNTU

Предноста на овој оперативен систем е што е бесплатен, но и многу безбеден. Не постојат познати вируси ниту пак антивирусни програми. Тоа пак обезбедува квалитетна работа низ долги години и нема да се случи да имате потреба од преинсталација долго време.

 

  • Основна инсталација на оперативен систем
  • Цена : 2360,00 денари

 

2. Конфигурација

  • мрежно користење
  • Цена : 1180,00 денари 

 

 

 

 

 

Како изгледа на LINUX / UBUNTU Како изгледа на LINUX / UBUNTU

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.