Лаптопи
Лаптопи

Notebook HP 650/Linux

 

hp-650

Display: 15.6" HD BrightView LED-backlit (1366 x 768) 
CPU: Intel® 1000M 1,8 GHz 2MB

Memory: 2 GB DDR3 1600MHz(1 x 2 GB) up to 8GB DDR3 - 2 DIMM slots 
Hard disk: 500 GB 5400 SATA 

цена: 14480 Ден.

Повеќе: Notebook HP 650/Linux

Notebook Dell Inspiron 3721/Linux/Black

 

NOT05109

Display: 17.3" 1.600 x 900, HD; LED TrueLife™ 
CPU: Intel® Core™ i5 3317U 1.7 GHz (up to 2.6Ghz) 

RAM: 4GB DDR3 1.600MHz (2 memory slots, up to 6GB DDR3) 
HDD: 500GB SATA 5400rpm 

цена: 32980 Ден.

Повеќе: Notebook Dell Inspiron 3721/Linux/Black

Notebook Dell Inspiron 3521 Linux/Black

 

NOT05109

Display: 15.6" 1.366 x 768 WXGA LED; HD 
CPU: Intel® 887 1.5GHz, 32nm; 2MB L3 cache  

RAM: 4GB DDR3 1.600MHz, 2 slots,
HDD: 320GB SATA 5400rpm 

цена: 16980 Ден.

Повеќе: Notebook Dell Inspiron 3521 Linux/Black

Notebook Acer E1-532 2955U /Linux/Black

 

2011201314103222

Display: 15.6" HD BrightView LED-backlit (1366 x 768) 
CPU: Intel® 1000M 1,8 GHz 2MB

Memory: 2 GB DDR3 1600MHz(1 x 2 GB) up to 8GB DDR3 - 2 DIMM slots 
Hard disk: 500 GB 5400 SATA 

цена: 15980 Ден.

Повеќе: Notebook Acer E1-532 2955U /Linux/Black

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.