DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO
Користени компјутери

DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO

906364 56 w

DELL OptiPlex 7010 
CPU: Intel® Core i3-2120

Memory: 4 GB DDR3 
Hard disk: 250 GB 
Без ДВД РОМ
Лиценциран Windows 10
Гаранција : 365 дена

Гаранција: 365 дена

 

 

 

 

 


цена: 
10900 Ден.

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.